particulier ontspannen

Heb je zin in rust en ruimte? Kom dan naar de Wijte voor uitgebreid tafelen, vuurtje stoken bij de houtkachel, bubbelen in de jacuzzi en genieten van de tuin en de weidse omgeving.

comfortabel

De Wijte ligt midden tussen onze eigen akkers met aardappelen, graan en suikerbieten. Tussen de weilanden door slingert de Eefse beek. De ’bijschuur’ van buitenverblijf de Wijte is onderdeel van een boerderijcomplex. Deze zogenaamde doorrijschuur is volledig gerenoveerd. Veel authentieke details zijn in stand gebleven. De ruimte beneden is royaal. Ruim honderd vierkante meter. Er is vloerverwarming. Er staan grote eiken tafels met lekker zittende eetkamerstoelen waaraan uitgebreid getafeld of gespeeld kan worden. Een enorme loungebank van ruim zes meter om in te ploffen.

De keuken is modern, ruim en uitgerust met o.a. vaatwasser, combi-oven, koelkast, grote vriezer, Nespresso machine met opschuimer en keukeninventaris is in grote aantallen aanwezig. Aan het keukenblad van de open keuken staan barstoelen.

Boven zijn twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Er kan een bed bijgeplaatst worden. Er zijn twee toiletten en een douche. In de zomer haal je met de grote openslaande deuren het buiten naar binnen. Je kan op één van de terrassen zitten, luieren in de ligstoel of… bubbelen in de jacuzzi. In de winter kan je je lekker nestelen bij de houtkachel met een boek. De kast staat vol met spelletjes.

kom tot rust

Onze locatie zeer geschikt voor natuur- en cultuurliefhebber en mensen die van rust houden. Ook verwelkomen we regelmatig gasten die het fijn vinden om lekker te koken, spelletjes te doen en te kletsen.

Eefde is een klein dorpje in de Achterhoek dat bekend staat om zijn coulisselandschap. Hanzesteden Zutphen en Deventer liggen dichtbij. Ook Apeldoorn en de Veluwe. Er is veel ruimte om te wandelen, te fietsen en leuke dorpjes als Almen en Gorssel te verkennen. Om de hoek is een kartbaan en klimbos voor een dosis adrenaline. Wij denken graag met je mee over de plannen.

prijzen

weekend

lang weekend *

week **

t/m 4 personen

€ 595,00

€ 795,00

€ 1.495,00

5 personen

€ 695,00

€ 895,00

€ 1.795,00

de prijzen zijn inclusief:

* tijdens Hemelvaart, Pasen en Pinksteren wordt de locatie per lang weekend verhuurd
** tijdens schoolvakanties verhuren wij de locatie per gehele week.

Het huis is niet geschikt voor feesten, kinderen onder 12 jaar en huisdieren.

Heb je zin in rust en ruimte en wil je je lekker laten verwennen, boek dan een weekend of week weg bij de Wijte.