bijeenkomen

Vertoeven bij de Wijte betekent: persoonlijke aandacht, rust en ruimte. Wanneer je onze locatie huurt huur je deze exclusief. Er is ruimte tot 20 personen. Je bent dus alleen met jouw groep op deze plek. Kom je met een kleine groep? Door de huiselijke setting voelt het niet te groot.

tussen de akkers

Omdat de locatie middenin de akkers ligt, weg van alle drukte en toch redelijk centraal, heb je echt het gevoel dat je eruit bent. Naast dat dat een fijn gevoel geeft, helpt het je om makkelijker en sneller tot de kern te komen van waar je die dag mee aan de slag gaat.

  • kleinschalig en persoonlijk: 2-20 personen
  • locatie, tuin en terras, exclusief voor de groep
  • comfortabele (vergader)stoelen
  • gratis haal- en brengservice
  • verse bonen koffie van de Pelikaan Zutphen
  • biologisch eten van het land
  • tussen Deventer – Apeldoorn – Zutphen
  • 55’’ OLED-scherm, flip-over en stiften
  • overnachten mogelijk
  • break-out mogelijkheden binnen en buiten

In het midden van de ruimte staan grote eiken tafels met vergaderstoelen, waarin je het uren kan uithouden. Er zijn meerdere gezellige zitgelegenheden. Je kan bijpraten of inspiratie opdoen op de loungebanken, je opwarmen bij de houtkachel of koffie drinken aan de bar. De zitjes zijn ook handig voor break out sessies. Wil je niet werken aan tafels? Geen probleem die schuiven we aan de kant en zetten een kringopstelling klaar. LCD scherm en flip overs zijn aanwezig.

binnen en buiten

Bij lekker weer kan er buiten gewerkt en gegeten worden. Rondom de locatie is een grote tuin met meerdere terrassen met uitzicht over de akkers. Tijdens de pauze kan je over ons privéterrein een wandeling maken. Ook verzorgen wij buitenactiviteiten.

Onze producten komen, zoveel als mogelijk, uit de directe omgeving. Zo worden onze lekkernijen bereid met vruchten van eigen land en is de appelsap gemaakt van de appelen uit onze boomgaard. Wij halen groenten uit de tuin bij Tuinderij de Veldhof in Joppe, vleeswaren en de lekkerste karnemelk komt van boer Willem (bekend van Boer zoekt vrouw) van biologisch dynamische boerderij “de Vijfsprong” in Vorden en het brood wordt gebakken door Driekant Ambachtscentrum in Zutphen.

Gedurende de dag zijn we er om je te ontzorgen. Zoveel mogelijk onzichtbaar en aanwezig wanneer nodig. Voorafgaand aan de dag(en) hebben we elkaar gesproken over de invulling van de dag. Mocht dat tijdens de dag wijzigen dan springen we daarop flexibel in. Want het allerleukste vinden wij: ontspannen en blije gasten.

Neem contact op met Aljanneke om datum en wensen af te stemmen.