prijzen

De dag start met koffie van versgebrande bonen van de Pelikaan of biologische thee voor elke mood(swing) van de dag. En zelfgemaakte lekkernijen van Aljanneke. Altijd bereid met producten van ons land. Vers en meestal nog warm uit de oven.

huurprijs locatie

Duur van de sessie

4 uur

8 uur

12 uur

een extra uur

t/m 10 personen

€ 295,-

€ 395,-

€ 475,-

€ 55,-

t/m 15 personen

€ 355,-

€ 445,-

€ 515,-

€ 60,-

t/m 20 personen

€ 395,-

€ 495,-

€ 555,-

€ 75,-

De huur van de locatie wordt altijd gecombineerd met eten & drinken arrangement.

De genoemde prijzen zijn inclusief:

Met diverse (tafel)opstellingen is het mogelijk om een decor te creëren die past bij de grootte van de groep en het doel van de teamsessie.

In weekenden wordt de locatie voor twee dagen verhuurd

Lunch buiten

van het land

Proef het landleven. Lunchen bij de Wijte is uniek. We werken samen met koks uit de omgeving. Willemien, Reinier en Dies zijn onze vaste rotsen in de keuken.

 

De gehele dag staan er karaffen water, bruiswater, appelsap en diverse frisdranken klaar. In de middag staan er potten met zoetigheden op tafel en serveren wij een snack voor een energieboost van het laatste deel van de middag.

eten & drinken

per dagdeel per persoon € 9,95
per dag per persoon € 13,95

Verse bonen koffie van Hofleverancier de Pelikaan, Pukka en Natural Temptation thee, water, frisdrank en fruitsap uit eigen boomgaard. Eigengemaakte (appel)taart en potten met  diverse zoete lekkernijen.

snack € 4,50
borrel € 6,95
borrelplank v.a. € 6,95

Aanvulling op de frisdranken en toevoeging van alcoholische dranken. Diverse koude en warme hartige en gezonde hapjesp

de Wijte lunch per persoon € 22,95

Uitgebreide biologische lunch bestaande uit o.a. versbereide seizoensoep, iets warms (bijvoorbeeld quiche, frittata, scones), hele broden die je zelf belegt met kaas, vleeswaren en zelfgemaakte beleggen, een seizoensalade, de lekkerste acidophilusdrank en fruitsappen.

ontbijt v.a. € 12,50
diner v.a. € 29,50 *

* Van biologisch buffet tot Michelinkok en alles daar tussenin.

Eten wordt altijd bereid met verse producten uit de nabije omgeving. De lunch is een uitgebreide maaltijd bestaande uit o.a. versbereide seizoensoep, iets warms (bijvoorbeeld quiche of hartige scones), hele broden die je zelf belegt met zelfgemaakte producten, een seizoensalade en verse sappen. De groenten komen (meestal) uit de tuin bij Tuinderij de Veldhof in Joppe, vleeswaren en de lekkerste karnemelk komt van boer Willem (bekend van Boer zoekt vrouw) van biologisch dynamische boerderij ‘de Vijfsprong’ in Vorden en het brood wordt gebakken door Driekant Ambachtscentrum in Zutphen.

Als de dag erop zit, verzorgen wij graag een borrel met goed gevulde borrelplank, want wij laten onze gasten niet graag met een lege maag naar huis gaan. Uiteraard schenken wij dan ook ons Boele bier.

Ook is het mogelijk om met elkaar te dineren. Hierin is alles bespreekbaar van een goed (biologisch) driegangendiner, een kookworkshop tot een Michelinsterren kok in de keuken.