activiteiten

Het is mogelijk om tijdens of aansluitend aan een bijeenkomst een teamactiviteit bij ons te doen. Om nog meer te proeven van het landleven en je verder te ont-dekken en ontwikkelen. Wij bieden onder andere deze activiteiten aan in samenwerking met BuitenEvents.

voor ieder een passende break

De inhoud van de activiteit kan afgestemd worden op doelstellingen van de groep, waarbij thema’s als samenwerken, communicatie en leiderschap spelenderwijs aan de orde komen. De activiteiten duren ongeveer 1 à 2 uur.

teambuilding schapen drijven Gelderland Lochem Eefde de Wijte breakout teamactiviteiten teambuilding workshop

Schapendrijven

Leer op een originele en ontspannen wijze hoe je als team beter kunt functioneren. Hoe verloopt de communicatie? Wat zijn de verschillende rollen binnen het team? Hoe haal je het beste uit jezelf en je collega’s? Spelenderwijs komen alle vraagstukken aan bod. Met de activiteit teambuilding schapendrijven werk je op een originele manier aan het versterken van de teamspirit binnen je team of afdeling. De workshop duurt 1½ tot 2 uur en is 100% aftrekbaar.

Coaching met honden

Honden zijn meesters in het lezen van gedrag, houding, emoties en intenties van mensen. Ze zijn eerlijk, oprecht en oordelen niet. Dit maakt ze erg geschikt om mee te werken bij teambuilding en coaching. Deelnemers worden op respectvolle wijze gespiegeld in wie ze werkelijk zijn en waar hun ware kwaliteiten liggen. Het werken met honden raakt mensen op een niveau dat dieper gaat dan het mentale en verder gaat dan het aanleren van vaardigheden. De workshop is 100% aftrekbaar.

Coaching met honden Gelderland Lochem Eefde de Wijte breakout teamactiviteiten teambuilding Apeldoorn Zutphen
roofvogels workshop Gelderland Lochem Eefde de Wijte breakout teamactiviteiten teambuilding Deventer Zutphen

Teambuilding met roofvogels

Bij ‘Teambuilding met Roofvogels’ komen de onderdelen communicatie, samenwerken, leiding geven, vertrouwen en inschattingsvermogen aan de orde. Iedereen kiest een vogel uit die bij hem of haar past en houdt deze op de hand. Komen de karakters van de vogels overeen met het uiterlijk?  Na deze boeiende kennismaking met zowel de valkeniers als de vogels, begint het spel welke bestaat uit twee onderdelen communicatie en samenwerking. De workshop is 100% aftrekbaar.

Outdoor cooking

Met ingrediënten van het land, een kampvuur en verse, biologische ingrediënten wordt er een verrassende en gezonde maaltijd klaargemaakt. Ter plekke bereiden we buiten met de deelnemers een heerlijk 3-gangendiner. Puur, vuur en natuur, een unieke ervaring.

Outdoor cooking, buitenkoken activiteit Gelderland Lochem Eefde de Wijte breakout teamactiviteit teambuilding
Blind boogschieten Gelderland Lochem Eefde de Wijte breakout teamactiviteiten teambuilding Deventer Apeldoorn

Blind boogschieten

Door beweging mensen stil te zetten en naar zichzelf te laten kijken is onze uitdaging. Blind boogschieten is een dynamisch en krachtig middel om een stuk bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren. Samen boogschieten waarbij de één geblinddoekt is en de ander begeleidt. Hoe filter je de informatie en hoe zet je die om in een handeling? Welke begeleidingsstijl zet je in? Samen op avontuur, geef je over. De workshop duurt 1- 2 uur en is 100% aftrekbaar. 

Toyota Landcruiser

Loskomen van de dagelijkse kan door een ultieme outdoor ervaring. Buitenlocatie de Wijte heeft een Toyota Landcruiser uit 1984 met daktent die je kan huren voor een avontuurlijke roadtrip of een ontspannen nachtje weg. De Landcruiser is uitgerust met een aantal benodigde kampeerspullen. Je slaapt in de daktent op hoogte en hebt daardoor een mooi uitzicht op de omringende natuur en de sterrenhemel. Een unieke en bijzondere ervaring. 

TLC Gelderland Lochem Eefde de Wijte breakout teamactiviteiten teambuilding Apeldoorn Zutphen Deventer