reviews

Onze gasten rust en ruimte bieden en een glimlach op hun gezicht bezorgen is het liefste wat we doen. Persoonlijke aandacht, lekker en eten drinken en alle faciliteiten op orde.

gasten over de wijte

“Prachtige locatie in een rustige, landelijke omgeving. Ontvangst door gastvrouw was allerhartelijkst en de lunch was prima verzorgd. Zeker een locatie om weer terug te komen.”

Jose Rooijers, Politie Noordoost Nederland

“Wat een fantastisch buitenverblijf in een mooie omgeving! Afgelopen weekend hebben we vanuit Phoenix opleidingen ons intervisie weekend gehad bij de Wijte. Bij dat soort intensieve dagen heb je een fijne plek nodig waar iedereen zich thuis voelt. We hadden ons geen betere locatie kunnen wensen; warme sfeer, van alle gemakken voorzien en heerlijke bedden!”

Anouk Smeets, Maan | Leadership Consulting

“Mooie locatie, prachtig uitzicht, fijne sfeer en een super attente gastvrouw. Tijdens een tweedaagse training heb ik ook gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te overnachten. En dat is mij zo goed bevallen dat ik de volgende keer weer blijf!”

Lotte Hoogers, Jadoe!

“Geweldige locatie, topservice!

Met ons directieteam hebben wij diverse dagen bij Buitenverblijf de Wijte vergaderd.

Gastvrijheid ten top in een prachtige omgeving.

Echt een aanrader!”

Hermien Lenferink, Coöperatie Licent

“Perfecte vergaderlocatie! Wij hebben met ons team hier een werksessie gehad. De locatie ligt afgelegen en is daardoor perfect om zonder afleidingen met focus te werken aan een thema dat belangrijk, maar niet alledaags is. Bij aankomst heeft Aljanneke ons op een open en persoonlijke manier gastvrij ontvangen. Ook aan het einde van de dag schonk zij aandacht aan onze ervaringen van die dag en hoe wij ons verblijf hadden beleefd. Als we weer een vergaderlocatie zoeken, dan komen we hier zeker nog terug.”

Maarten Post, Waterschap Rijn en IJssel

“Wij hebben een vergadering gehad op de Wijte. Aljanneke heeft alles prima voor ons verzorgd en ook de communicatie verliep direct soepel en snel. Bij aankomst werden we door Aljanneke ontvangen met koffie en heerlijke zelfgemaakte appeltaart en ook bij de goed verzorgde lunch stond ze paraat om ons alles uit handen te nemen. Van begin tot het eind is alles prima geregeld. De locatie is rustig gelegen, knus ingericht en ruim genoeg om met een grotere groep te vergaderen. Een echte aanrader!”

Melanie de Bruïne, Divitel

“Op 1 juli hebben wij een sessie voor het Management Team georganiseerd bij Buitenverblijf de Wijte. Het contact vooraf via e-mail was al prettig en snel. Aan al onze wensen kon tegemoet gekomen worden. De dag zelf is prima verlopen. De deelnemers waren enthousiast over de locatie. Vooral de plek, in de vrije natuur is erg fijn. Daarnaast was de verzorging van koffie, thee, appelgebak en lunch prima! Wij komen graag terug.”

Frederiek Wichers, Aurubis Netherlands B.V.

“Echt een top locatie. De ligging, de sfeer, de ambiance, het straalt allemaal rust uit. Ze hebben een goede combinatie gevonden van authentiek en moderne luxe. De service is heel persoonlijk en vriendelijk.
Ik doe al vele jaren met plezier zaken met Buitenverblijf de Wijte”

Martijn Meima, Intuïtief ondernemen

“Heerlijke plek, niet te formeel, waardoor het niet aanvoelt als een “vergaderlocatie”. Ook handig als je wil overnachten de avond van te voren, dat is allemaal perfect verzorgd en voor een goede prijs. Aljanneke brengt een stedelijke mentaliteit en professionaliteit naar het buitenverblijf waar je ontspannen kan samenkomen op een authentieke locatie. Aljanneke zelf is hartelijk en toegewijd. De lunch was ook heerlijk. Wij komen terug!”

Laurien Wiegerink, Flare

“Grootste pluspunt van deze locatie is de gastvrouw. Voor Aljanneke is geen moeite te veel. De ruimte is prima verzorgd, de catering perfect (zelfgebakken appeltaart met verse slagroom!). Al met al een prettige locatie voor een vergaderdag of een training.”

Marion Fleerakkers, Gemeente Lochem

“We hebben inmiddels (vanuit Innerlijkinzicht.com) een paar sessies daar gehouden. Prachtige grote ruimte met veel plekjes om dingen in groepjes te kunnen doen. Heerlijk rustig en prima verzorging!

Kortom, een enorme aanrader.”

Oscar Wildschut, Innerlijkinzicht.com

"Je ziet dat Aljanneke haar levenservaring, ook buiten Eefde, op een professionele manier bijeen heeft gebracht op deze plek. De puurheid, de rust en het aardse gecombineerd met haar gevoel voor comfort, smaak en kwaliteit."