over ons

Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt op onze stek. Naast dat dat een lekker gevoel geeft, helpt het je om makkelijker en sneller tot de kern komen. Om je te focussen op dingen die (te) weinig aandacht hebben gehad.

lekker belangrijk

Ik ben geboren en getogen in Eefde als dochter van een kippenboer. Op de vele huisdieren na vond ik dat niet perse leuk. Ik wilde net als mijn klasgenoten in het dorp wonen, groenten uit een potje eten en ouders met een kantoorbaan. Ik wilde niet anders zijn.

 

Op mijn achttiende ben ik dan ook van het platteland vertrokken. De wijde wereld in. Ik overwoog de hotelschool in Maastricht of de kunstacademie. Uiteindelijk koos ik de studie Facility Management, iets dichterbij en toch net zo ver dat ik op kamers kon. Ik genoot volop van het studentenleven.

 

 

Daarna door naar Nijmegen voor bedrijfswetenschappen. Marketingdirecteur worden van foodbedrijf dat zag ik wel zitten. Eerst op wereldreis en daarna aan de slag bij onder andere Friesland Campina en Douwe Egberts.

 

Na een ongeluk raakte ik uit de running. Ik begon te beseffen dat ik werk deed dat niet echt bij me paste. Ik was bezig met consumenten te verleiden om producten te kopen, “lekker belangrijk.” Dankbaar voor de ervaring realiseerde dat ik ver weg was geraakt van mezelf, misschien gevlucht uit tegenreactie. Ik ben weer teruggekeerd naar de Achterhoek met een gevulde rugzak. Ik vind de plek waar ik vandaan kom nu wel mooi en het landleven zo belangrijk en puur. Wie had dat gedacht.

 

 

Op Hogeschool Utrecht geef ik nog colleges bedrijfskunde en coach studenten. En het mooiste, ik probeer ze (weer) in hun kracht te zetten.

 

Ik heb een lange reis gemaakt om los te komen, te onderzoeken, mijn eigen weg te kiezen en weer bij mezelf en mijn wortels terug te komen. Dat was niet altijd leuk en gemakkelijk. Ik wens het mijn gasten om bij de kern te blijven of komen. Vandaar ook deze fijne plek. Een soort van tweede thuis. Waar je wordt gezien en in de watten wordt gelegd. Waar je jezelf kan zelf zijn. Als teamlid en als mens. Met als doel krachten te bundelen en een (nog) beter team te worden of om dichter bij jezelf te komen en te gaan schitteren!

Vertoeven bij de Wijte betekent: 
comfortabel genieten zonder poespas