even voorstellen

De mensen die betrokken zijn bij de Wijte delen de gezamenlijke passie voor gastvrijheid, puurheid en verwennen. En ze hebben iets met deze stek. 

ons team

Ramond de Wijte vergaderruimte trainingsruimte workshopruimte retraite locatie

Ramond

Ondernemend, gedreven, stimulator en liefde van Aljanneke. Ramond werkt elke woensdag op het akkerbouwbedrijf. Ook is hij regelmatig gastheer bij de Wijte. Hij bruist van de ideeën, houdt van uitdagingen en kan dus niet wachten de Wijte verder te ontwikkelen. Daarnaast is hij zelfstandig programmamanager bij (digitale) veranderingen.

Ab

De boer die destijds boerderij de Wijte kocht, vooral vanwege de akkers. Hij is dagelijks te vinden bij de Wijte. Meestal op zijn trekker. Een echte krasse knar van 81 jaar met veel liefde voor akkerbouw en natuur. Hij komt regelmatig aan voor koffie of een glaasje. De voorraadkast met lekkers voor de gasten is zijn favoriet,

Boer Ab - de Wijte - Eefde
Annemiek

Annemiek

Gastvrouw, rechterhand en yoga leraar. Annemiek is op haar best wanneer ze mensen kan blij maken. Ze is een warme, meedenkende persoonlijkheid die van aanpakken houdt. Nu nog als stagiaire werkzaam bij de Wijte, maar ook zij is aan het dromen over meer.

Miene

Willemien van Miene eten & ervaren kookt met een verhaal. Ze vindt het belangrijk dat het eten wat ze maakt aansluit op waar de gasten die dag mee bezig zijn. Aan de hand van hun input bereidt ze de biologische maaltijd en presenteert zij deze op een originele manier. Want voedsel raakt alle zintuigen en kan het verschil maken, volgens Willemien.
Miene Willemien Erbrink de Wijte vergaderlocatie inspiratieloactie workshoplocatie retraitelocatie Apeldoorn Deventer Zutphen
Reinier de Hapjesmaacker de Wijte Achterhoek Gelderland stedendriehoek Apeldoorn Deventer Zutphen

Reinier

Reinier van de Hapjesmaacker maakt niet alleen lekkere hapjes of kleine gerechtjes voor tijdens een borrel of walking dinner. Hij verzorgt ook heerlijke lunches, diners en workshops op onze locatie. Reinier zijn kracht? Eten van goede kwaliteit, zijn aanstekende enthousiasme en zijn bruisende energie. 

Dies

Diescuisine vegetarische catering houdt van koken dat zie en proef je. Ze haalt inspiratie uit andere landen en culturen. Dies kiest voor vegetarisch eten, vanwege duurzaamheid en dierenleed. Wat ze het allerleukste vindt? Dat het mensen achteraf niet is opgevallen dat ze geen vlees hebben gegeten. Dies laat zien dat vegetarisch eten geweldig feestelijk en smakelijk is.
Huub Bierman cateraar vergaderen trainen workshops retraite locatie de Wijte Eefde

Huub

Huub was tot voor kort campingbeheerder van de Wijte en ook al is hij al enige jaren gepensioneerd… hij kan niet stilzitten. Huub klust nog graag in het schuurtje dat samen met Ab herstelde. Hij verricht allerhande klusjes bij de Wijte en zit maar al te graag op de zitmaaier.

Trudy

Moeder van Aljanneke en vrouw van Ab. Ooit verhuurde zij het woonhuis van de Wijte als vakantiegroepslocatie. Ze is fervent tuinierster. De planten, bloemen en vaak ook groenten komen veelal uit haar tuin. Elke vrijdag na het boodschappen doen komt zij even op de koffie.