Eten & drinken

De dag start met verse koffie en thee. Koffie van versgebrande bonen van hofleverancier de Pelikaan in Zutphen en voor elke mood(swing) van de dag biologische thee van Pukka en Natural Temptation. Aljanneke houdt van bakken. Tijdens de eerste break serveren wij zelfgemaakte lekkernijen. Altijd bereid met vruchten uit onze boomgaard. Vers (en soms nog warm) uit de oven.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

Lunch met een verhaal

Onze cateraar Willemien kookt met een verhaal. Het thema waar jullie die dag mee aan de slag zijn verwerkt zij in het eten. De lunch is uitgebreide biologische maaltijd bestaande uit o.a. versbereide seizoensoep, iets warms (bijvoorbeeld quiche of hartige scones), hele broden die je zelf belegt met zelfgemaakte producten, een seizoensalade en verse sappen. Onze producten komen uit de directe omgeving. Zo halen wij groenten uit de tuin bij Tuinderij de Veldhof in Joppe, vleeswaren en de lekkerste karnemelk komt van boer Willem (bekend van Boer zoekt vrouw) van biologisch dynamische boerderij “de Vijfsprong” in Vorden en het brood wordt gebakken door Driekant Ambachtscentrum inZutphen.

In de middag staan er zoetigheden op tafel en serveren wij een snack voor energieboost van het laatste deel van de middag. Als de dag erop zit verzorgen wij graag een borrel met goed gevulde borrelplank, want wij laten onze gasten niet graag met een lege maag naar huis gaan.

Na de bijeenkomst of borrel is het mogelijk om met elkaar de dag gezellig af te sluiten. Hierin is alles bespreekbaar van een goed (biologisch) 3 gangen diner tot een Michelinsterren kok in de keuken. Neem contact op met Aljanneke voor de mogelijkheden.

De gehele dag staan er koud (munt)water, bruiswater, appelsap en diverse frisdranken in de koeling. Om te pakken wanneer je er behoefte aan hebt. 

gasten over de wijte