Zakelijk

Zakelijke locatie

De voormalige “doorrijschuur” van buitenverblijf de Wijte is een ideale plek voor trainingen, workshops, vergaderingen en coachsessies. De unieke omgeving en de authenticiteit van het gebouw maken dat gasten zich direct prettig voelen.

De ruimte is geschikt voor zowel individuele sessies als groepsbijeenkomsten tot 16 personen. U heeft de beschikking over vergadertafels, twee loungehoeken en een goed uitgeruste keuken.

Er is ook slaapgelegenheid voor 4- 5 personen. En daarmee is de locatie ook geschikt voor mensen die er even tussenuit willen.

In de zomer kunt met de grote openslaande deuren het buiten naar binnen halen en lekker op het terras zitten. In donkere dagen maken wij de houtkachel voor u aan.

Met één stap staat u middenin de natuur! Wandel langs de akkers, in de bosschages, langs de Eefse beek of over de Gorsselse Heide.

Op één van de vele bankjes in het land kunt u genieten van het mooie uitzicht. En de kans is groot dat u een haas, ree, fazant of ander dier ziet of dat er geoogst wordt.
De invulling stellen we naar uw wensen samen. Per dagdeel, op basis van zelfvoorziening, koffie/ thee, lunch of diner; de keuze is aan u. Voor mogelijkheden en prijzen zie arrangementen of neem contact met ons op.

Wilt u reserveren?

Bel 06 – 434 342 11
of doe direct een aanvraag via:

RESERVEREN


De verzorging was top! Warme ontvangst met appeltaart. Heerlijke locatie die heel prettig werkt, geweldige lunch. Prima geslapen! Als we weer iets in deze omgeving te doen hebben komen we zeker weer!”

Rogier en Oscar  |  innerlijkinzicht.com

 


Wij werken samen met Buitenbusiness, specialist in bijzondere buitenlocaties.